Game Over
Game Over
Anotace: Život je jen hra, kterou hrajeme.
Řekni, bojíš se?
Přes nejhlubší
řeku, nejtemnější les…
můžeš najít špetku....naděje,
čekající na každého…
právě dnes.
Utři slzy, zítra snad
poznáš mír.
Lidé se změní, ručím za to,
srdcem mým.
Stejně jako jezdec koně,
i já řídím svůj život.
Snad mě neodsoudí
za to, že nejsem patriot.
Proč je tak těžké něco změnit?
Až nastane konec
téhle hry, budu čekat příležitost…
a splním si své dětské sny, znovu
objevenou radost.
Publikoval(a):
Makaveli, 30.12.2013