Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyvrhel

Vyvrhel

Yuuki Lawliet Básně » Smutné

Anotace: -Anotace je v progresu-

Plížím se jak temný stín
a stále se ptám, zda-li smím...
Zda-li smím se přidat k vám?
K vám, lidem, jež dosti znám.

Na okraji této společnosti vězím
v místě známém a tak cizím.
Téměř nad propast se dostávám
tam, kde vyvrhele shledávám.

Nevím, zda mám vůbec šanci
spatřit, hmatat tmu jak v ranci.
Vím však, že mne obklopuje,
mdlou společnost pohlcuje.

Proč však nejsem v jejich hloučku,
když sedí u ohně na paloučku?
Proč musím se krčit v dáli,
jako by mne ani neznali?
Publikoval(a): Yuuki Lawliet, 28.12.2013
Přečteno (133x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 06:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti