Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc bez světel

Noc bez světel

Bloudíš? Tak
se mě drž, neboť
dnes je noc bez světel.


Ukážeš mi cestu, Pane?


Promarnil jsem
tolik let, kde jsem
ale selhal?


Žiji v noci bez světel...


Někde v dálce
slyším svůj hlas.

Volá na mě, zdá se,
už nastal můj čas.


Běžím skrz nebeskou bránu,
zůstanu zapomenut.


Brzy snad poznám svého
pravého Tátu.



Pane, prosím, jestli přijdu
do nebe, tak tam buď.


Usínám v téhle noci bez světel.
Publikoval(a): Makaveli, 27.12.2013
Přečteno (216x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: laven

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti