Včera, dnes, zítra
Včera, dnes, zítra
Anotace: Byla doba, kdy nám bylo ouvej....strach a obavy nás svázaly, pořád tu byla jiskřička naděje, že se v dobré obrátí..... a vypadá to tak, že se obrátilo :-)
Včera …
Choval ses nezodpovědně
ke své schránce tělesné.
Přišel čas zúčtování
zkolaboval jsi - tělo se brání.
Marné byly mé prosby a rady,
že budeš hubnout, vzal sis do hlavy.
Proč, vždyť byl jsi akorát,
dnes jsi jak věchýtek – přestal ses smát.
Denně vařím to, co máš rád,
nemohu ti pořád za zády stát.
Někdo vydělávat musí
z tvého přístupu mám kůži husí.
Dnes…..
Snad kouzlo vánoc,
možná prozření,
že není jen „já“
ale i lásky souznění.
Už přibíráš na váze
a úsměv krášlí tvář.
Pryč jsou nesnáze,
a v očích zase zář.
Zítra……
Dostáváš se do formy,
dovolenou vybíráš.
Nechceš žádné pohromy,
víš, co nám za odměnu dáš.
Se smrtkou nechceš vabank hrát,
s námi se chceš bezstarostně smát.
Poznal jsi, že mezi námi je láska pravá,
která se nevzdává a někdy musí býti dravá.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 27.12.2013