Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční svíčky

Vánoční svíčky

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Není nad kvalitní zboží z tržnice.

Na Hod Boží, stromek hoří,
s požárem se táta moří,
matka s kýblem přispěchala,
oheň rychle udolala.

Pohoda pak mizí rázem,
když nám smrček padl na zem,
plno střepů všude máme,
místo klidu vysáváme.

Rozčilená matka piští,
žádný nákup na tržišti,
pro ty svíčky značky China,
teď nás čeká velká dřina.
Publikoval(a): Psavec, 25.12.2013
Přečteno (422x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, a1ička

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 06:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti