Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je konec

Je konec

pajicekpajicek Básně » Smutné

Anotace: Jsi pryč

Měl jsem nejlepšího kamaráda,
být s ním byla paráda.
7.9.2007 jsme se poznali,
to jsme byli ještě oba malí.
Byli jsme pořád spolu,
pili jsme skoro furt jen colu.
Potom se nás rozhodl opustit,
teď se snažíme mu to odpustit.
Byl to čtvrtek jako každý,
poté zavolala jeho mamka ohledně sebevraždy.
Řekl jsem jí upřímnou soustrast,
on byl má velká součást.
Dne 31.1. se oběsil,
všechny kolem sebe pořádně vyděsil.
Zemřel a nás všechny to mrzí,
chceme aby se vrátil brzy.
To teď bohužel už nejde,
jednou se to zase všechno sejde.
Chci abychom se opět podívali na sebe,
chci jít za ním do nebe.
Čas byl již shromážďen,
zjistilo se, že byl zavražděn.
Proč odešel?
Proč ho někdo oběšel?
Proč někdo zabil mého nejlepšího kamaráda,
kterého jsem poznal zamlada?
Proč mi mého frienda někdo vzal,
cítím teď jen žal.
Celé dny jen brečím,
modlím se a na kolenou klečím.
To je už jedno, jsi pryč,
mám sto chutí zarazit si do hlavy rýč.
To by mi moc nepomohlo,
opět zvítězilo by zlo.
Proto zůstanu tu s lidmi co jsou tu pro mě,
jednou se potkáme zatím se měj!!
Publikoval(a): pajicekpajicek, 23.12.2013
Přečteno (325x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti