Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tichá noc

Tichá noc

Sedmnáctka Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Drobná vánočně-romanticko-melancholická.

Tichá noc, svatá noc
já volám o pomoc
v srdci moc pocitů
v hlavě moc chyb
sním o tom, že jsi tu
že je mi líp
a pod jmelím líbat tě smím.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 23.12.2013
Přečteno (455x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Formis

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti