Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Vstávej

**Vstávej

Květka Š. Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: královno ledová...crrrr..a KRÁSNÉ VÁNOCE :-)

~Ledová~
~~~~~~~~~~~~~
Královno
ledová ty ještě spíš?
Všichni tě volají,ty neslyšíš?
Sem tam si pohladíš
deštivou loužičku
to ale nestačí
dětem na klouzačku.
Smutně se koukají na kopec
kterému teď něco schází,
ty zimní královno,ledová paní
tobě to pořád nedochází?
Když se ti teď nechce zasněžit
co nám můžeš poradit?
Já už vím,
někde ses ťukla snad
že nám chceš jednu radu dát
máme si ten sníh dnes našlehat?
Na šlehačku nehodí se lyže
šlehačka se na zmrzlině líže
do kornoutku ti taky porci dáme
pravého sněhu se nedočkáme?
Ledová královna
si na šlehačce moc pochutnala
a za to sněhové peřiny vysypala.
Napřed jen tak,aby se neřeklo
aby to do Vánoc
aspoň dětem na saních
trochu uteklo.
~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 23.12.2013
Přečteno (635x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Cecilka, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti