Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaika TRIO XXXII

Mozaika TRIO XXXII

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: To když si píšeme...

Píšu Ti pár řádků do SMS

… řádky plné lásky a něhy,
že chtěla bych Tě…
teď a tady… mít.


Píšu Ti pár řádků do SMS

… scházíš mi miláčku,
přijeď, pro nejednu hubičku,
třeba pro něžné mazlení,
krásné milování…


Píšu Ti pár řádků do SMS

S Tebou je svět hezčí,
a když se na mě usmíváš,
tak dobře mě už znáš,
vím, jak moc mě miluješ,

děkuji…

Ty víš,
co já pro Tebe
a ty pro mě
děláš…


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 23.12.2013
Přečteno (167x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, modrá, Cecilka, děda včela, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti