Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční vinšování

Vánoční vinšování

Touhle básní po roce,
přeji krásné Vánoce,
dárky ať vás potěší,
z lásky jsou ty nejlepší.

Ženám něco na sebe,
v kožíšku to nezebe,
manžel vítá lahvičky,
rozbaluje balíčky.

Děti křičí radostí,
když z obalů vyprostí,
auta, panny, mobily,
přání se jim splnili.

U stromečku pohodu,
v žití samou výhodu,
dále hodně zdravíčka,
tím končí má básnička.
Publikoval(a): Psavec, 23.12.2013
Přečteno (572x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, modrá, ArtiiS, Cecilka, děda včela, Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 14:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti