Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční pozdrav

Vánoční pozdrav

X.Lodus Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Jen tak přání a úvaha o Vánocích

Projdou duší, projdou srdcem
i peněženkou drazí přátelé.

Tak ať projdou s námi ,s vámi,
ty šťastné a veselé.
Publikoval(a): X.Lodus, 22.12.2013
Přečteno (436x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti