Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční

Vánoční

Jsou tu zase po roce,
oblíbené Vánoce.
Děti na dárky se těší,
vystačit s penězi je však těžší.

Vánoční je nálada,
venku sněhová zahrada.
Rodiny se scházejí,
dárečky si dávají,
a na večer vánoční,
každý dobro učiní.

Zapomeňme na starosti,
upusťme se od zášti.
Vždyť jsou přeci Vánoce,
hodní buďme velice.
Publikoval(a): davidziak, 22.12.2013
Přečteno (621x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Kytka62, Last, GAIA77, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti