Ženě
Ženě
Anotace: K nedožitým čtyřicetinám
Jen z čisté lásky
ve světě znamenající nic
stala ses mi andělem
chybíš mi snad čím dál víc.
Na prahu dne
i v pusté noci
cítím tě stále
jsme v tvé moci.
Jen z čisté lásky
ve světě znamenající nic
chci ti být andělem
pomalu jdu ti vstříc.
Publikoval(a):
Lionel, 21.12.2013