Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oheň

Oheň

Oheň mocný jako slunce,
sžírá lesy, louky, sumce,
který žije v rybníku,
bydlí v starém cedníku.

Hasič hasí, nemá šanci,
oheň padá na ubikaci.
Panika se šíří rychle,
hoří domek tvaru krychle.

Mraky se však stahují,
kapky zvolna padají,
oheň rychle ustoupil,
zanechal však šedý pyl.
Publikoval(a): davidziak, 20.12.2013
Přečteno (960x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti