Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozesmějte tváře

Rozesmějte tváře

Marci-Tami Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: ....předvánoční shon, zachmuřenost lidí,nakaboněné tváře.....dost! Vánoce jsou přeci svátky klidu, štěstí a spokojenosti,plné radosti a úsměvů.

Mikuláš ztratil plášť,
zahoďte už svoji zášť.
V dálce zvoní rolničky,
rozesmějte tvářičky.

Dost bylo negací,
dejte jim už vagaci.
Za zlostmi tlusté čáry,
pošlete je na máry.

Hned lepší bude žití,
když slunce v duši svítí.
Provoňte si domov purpurou,
chmury v hlavě nebudou.

Vánoce jsou svátky klidu,
v nich najdete svoji víru.
Zlatý zvonek zacinká,
láska v nás je veliká.
Publikoval(a): Marci-Tami, 20.12.2013
Přečteno (366x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti