Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoce

Vánoce

děda včela Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Jen tak ... pro radost. .. já vám přeji modráskové, ať jsou štastné příští dnové, v příštím roce verše nové ...

Vánoce se blíží,
už to cítím v kříži,
také bolí kolena,
uklízím jak Božena.

Vánoce jsou svátky klidu,
nezáleží na úklidu,
není to čas k roztrhání,
ale jenom k rozjímání.

Santa Klaus, či Děda Mráz,
to už nejsou dárci naši,
to jsou staří šmelináři.
Pod stromečkem dárků košíček,
nám je nosí Ježíšek.

Pojíme a popijeme,
pohodu tu všichni mějme,
Nový rok se také slaví,
popřejme si štěstí, zdraví.
Publikoval(a): děda včela, 20.12.2013
Přečteno (648x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Andymio, modrá, Květka Š., NikitaNikaT., Selča, Kytka62, Marcone, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti