Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bilance

Bilance

Elizabeth Thames Básně » o Životě

Anotace: Ke konci roku nastává čas na hodnocení

Letos je to poprvé,
kdy mám pocit,
že svět je jiný,
že já jsem jiná.

Snad nadsázka a ironie
staly se mými věrnými přítelkyněmi.
Snad láska a pokoj
našly místo v mé duši.

I když nikdy nenajdu komůrku
pro klid mysli,
věřím, že každé další ráno,
není jen film bez nápadu a krásy.

Věřím, že věřit má smysl,
věřím, že víra patří svobodě.
Věřím, i když pochybuji,
vstanu, usměji se a žiji.
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 19.12.2013
Přečteno (98x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti