Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

Fortein Básně » o Lidech

Anotace: Čas se nezastaví, tak proč sním zbytečně mrhat.....

Plyne rychle, až nestíhám ho číst
Neudržím v mysli slova a propadám se níž.

Každý má jen jednu šanci, jak počne si s pády
Zdali proběhne, či přibrzdí se tady.

Štěstí, smutek radosti i zklamání mu patří
Každým dnem váží víc i když nepřibírá ač se snaží.

Kruhy stromů rostou s ním, ale předpovědět nejdou
Pevný je jak diamant, ač cena je mnohem vyšší.
Křehkost bez věčnosti se sejdou
Když neceníš si ho, zbytečně tu křičí.
Publikoval(a): Fortein, 18.12.2013
Přečteno (300x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poslední, Marci-Tami, Last

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti