Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

dušepřímnost

dušepřímnost

Marcone Básně » Smutné

Anotace: krátká rešerše svérázu osobitosti

ledabyle pohozená duše
snažila se znova vstát,
otiskla tvář svou do kartuše
tvář, co zapomněla se smát

snaží se dávný blankyt
na krustě medu uchopit
aby naučila se nebát rána
jako ...

nejen v odraze doufaná
ale s obtiskem trnů má
lehký problém

v zrcadlech duše i skla
Publikoval(a): Marcone, 18.12.2013
Přečteno (146x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, koiška, Ružka, Sonja la Rosa, Marci-Tami, Lugilla, Formis, Last

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti