Krásné a kouzelné Vánoce, šťastný nový rok 2014
Krásné a kouzelné Vánoce, šťastný nový rok 2014
Anotace: S láskou a vzpomínkou
KRÁSNÉ A KOUZELNÉ VÁNOCE, ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2014
Zavítal k nám čas plný radosti,
ta malá chvíle, okamžik, vteřina,
co zapomene na starosti…
…ať v srdci nastane na chvíli mír.
Jiskra v očích, co málo kdy se zjeví,
hvězda vánoční na nebesích,
jen jednou za rok se objeví…
…tak vyslov a pošli svoje přání.
Stromeček a vánoční ozdoby,
každý z nás dobře tak zná,
snad od věčné to doby….
…vzpomeňme na rodiče, dětská léta.
Čas, snad rychleji nám utíká,
den s nocí se stále střídá,
poslední hodina zatiká…
…poté překročí rok, konec a nový začátek
Přeji Všem krásné prožití svátků vánočních…
Tichou vzpomínku při půlnoční,
na naše blízké, co už s námi…
…nemohou být.
Ať jen úsměv zdobí Vaše tváře,
z očí kanou jen slzy radosti,
srdce, jen dobrým lidem vstoupit dovolí
a duši, ať jenom to hezké pohladí...
s láskou a vzpomínkou
NikitaNikaT.
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 18.12.2013