Šťastné a veselé
Šťastné a veselé
Anotace: ....z celého srdce Vám všem přeji
Hodně štěstí, co srdce pohladí,
rodinu, přátele, co nikdy nezradí.
K bohatství krůček,
k lásce a štěstí jen skok,
hezké svátky vánoční a celý příští rok.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 18.12.2013