Andělský dotek
Andělský dotek
Ještě než usneš
chci abys věděla,
jak že je nádherný
tvůj úsměv anděla
skrytá máš křídla
možná, že ze strachu
ale lechtá mě peří,
když chytím tě za ruku
tak hřejivý dotek
nebeských pírek
třeba tu nejsou,
možná jsem snílek
a možná že nemáš
andělská ústa,
ale když tě líbám
v tom nebi chci zůstat....
Publikoval(a):
Formis, 18.12.2013