Pro Lucku
Pro Lucku
Anotace: Jednoduchá, pro ní.
Hodná, milá, pohledná,
pro mě jako stvořená.
Láskuju jí maličko,
je to moje sluníčko.
S ní si nejvíc rozumím
a cokoliv si dovolím,
nevadí jí ani trochu,
našel jsem tu pravou, hochu.
Trpí ale moje srdce,
nemohu s ní býti více.
Chybí mi tak strašně moc,
bez ní je tu černá noc.
Publikoval(a):
davidziak, 18.12.2013