Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zahýbáme

Zahýbáme

Psavec Básně » o Sexu

Anotace: Takhle to u nás chodí.

Nevěra ta dnes je běžná,
zahýbá kmán, také kněžna,
věrnost zmírá na úbytě,
kukaččí je mnohé dítě.

Zahýbají muži draví,
rozum se jim dole staví,
ženy rády zábočáka,
klidně svedou puberťáka.

Sex je dneska velmi volný,
žena láká, muž je svolný,
zradí klidně svoji pani,
ta se také neubrání.

A tak se to dneska mele,
pláčou manželské postele,
hádky potom trápí uši,
záletníci jsou však hluší.
Publikoval(a): Psavec, 17.12.2013
Přečteno (859x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: alicka, Huge_Egg_Man, Marcone, Last, NikitaNikaT., děda včela, Cecilka, Marci-Tami, modrá

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti