Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sexegoismus

Sexegoismus

Elizabeth Thames Básně » o Sexu

Anotace: Láska není sex

Jsem vadná,
jsem vadná,
jsem vadná.
Proč ?
Láska není sex,
ale ctnost a nevinnost.
Mravnost a počestnost.

Znamená to žít život,
život jako celibát ?
Ne.
Znamená to pochopit,
co je sexuální akt.
A pochopit,
proč společnost, jenž má mozek
a dávku inteligence,
staví základ v sexuálním ukájení.

Sex není nutnost
ani bezmyšlenkové dovádění.
Je to výhrada,
kterou živí
málokdy pochopí.
Svět se zničí sexem
se svým vlastním egem.
Sex, egoismus, pýcha,
věčná záhuba lidstva.
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 17.12.2013
Přečteno (591x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Henriette, NikitaNikaT., děda včela, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti