Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Depka 2

Depka 2

davidziak Básně » Deprese

Anotace: Lehčí deprese.

Mám všechno a přitom nic,
k tomu již nejsem panic.
Úsměv na tváři byl mou ozdobou,
nakažen jsem depresivní chorobou.

Sám si pořád připadám,
i když lidí hodně znám.
Kamarádů spoustu mám,
denně se s nimi vídám.

Jeden člověk přeci schází,
prázdné místo plné sazí,
nikdo nechce zaplnit,
touhy moje vyplnit.

Ve mně asi chyba je,
smůla mě obklopuje.
Nezbývá mi nic než čekat,
budu muset lépe hledat.
Publikoval(a): davidziak, 17.12.2013
Přečteno (275x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Last, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti