Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční dárek

Vánoční dárek

Cecilka Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: ...bláznivý nápad něhu do hedvábí balit a dávat pod stromek...řekni, budeš dech tajit?

Pro jiné lidi je něha čistě bílá,
ta tvá má barvu blankytu,
otvírá obzor, tiše cinkavě zpívá
jak zvon, co letním večerem
po kraji nese...píseň o citu...

A voní...jako rosa v trávě,
na dotek hebčí než nejjemnější plyš,
objímá lehce, přitom zachumlaně,
její polibek téměř necítíš...
můžeš jí věřit, zcela, odevzdaně,
neumí zranit, neví, co je chlad...
blankytná něha
je tu pro tebe, pane...
vím, že ji umíš
mít obyčejně rád...
Publikoval(a): Cecilka, 17.12.2013
Přečteno (539x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Selča, NikitaNikaT., Psavec, Marci-Tami, modrá, Formis, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 14:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti