Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S větrem v očích

S větrem v očích

Kapičky rosy
na dlani
pomalou schnou
a tiše šeptají

že dnešní ráno
bylo mrazivé
nerozehřála ho láhev rumu
ani stav
kdy ten rum šel zase ven

brodím se zmrzlou polní půdou
v botách nesčetně děr

je mlha
je časně
je nádherně

pejskaři v bundách
vytáhli se svou chlupatou lůzou
bloudím okolo oken
co ještě spí

přes mlhavé mraky
slunce protahuje své málo hřejivé paprsky

chodím po městě
třeba celý den
a někdy se projdu i tím
co psí miláčci nakadí
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 16.12.2013
Přečteno (84x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti