Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Procházka po univerzu

Procházka po univerzu

Šumící moře
a daleko za ním les.

Má duše putuje
milionem cest.

Počítám atomy,
snad mě zavedou na začátek konce.

V mém srdci je žár,
takový jaké má Slunce.


Stanu se po smrti hvězdou?


Volám a čekám na ozvěnu,
nikdy snad nezmoudřím.

Můj další krok je
ztracen v nedohlednu,

o nalezení sám sebe
marně se pokouším.
Publikoval(a): Makaveli, 16.12.2013
Přečteno (114x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Marci-Tami, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti