Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jako padlí andělé

Jako padlí andělé

Jako padlí andělé vstávají,
kráčejí po poli rudém,
lásku ani milost neznají,
jejich život tmou je opředen.

Oči upřené,
pohledy vražedné,
tváře obehnané černou mlhou,
copak asi v srdci nesou?

Smrt do náruče si je přivinula,
jejich duše hluboko uvěznila.
Klidu věčného nikdy nenajdou,
po poli rudém dále jdou.

Hledali lásku, avšak našli jen bolest,
smrt chtějí ze sebe smést.
Odpoutat se od její věčné temnoty,
opustit její komnaty.

Padlí andělé vstávají,
kráčejí po poli rudém.
Lásku ani milost neznají,
jejich život navěky je tmou opředen.
Publikoval(a): ChangeLee, 15.12.2013
Přečteno (206x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti