Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen ty víš

Jen ty víš

Fortein Básně » o Lásce

Anotace: prosím :(

Tvoje oči ve dne svítí, ač dokonalé zcela nejsou
V noci se jak hvězdy třpití, však odhodlání v sobě nesou.

Tvůj úsměv, snad ani popsat slovy nejde, teď ztrácí se mi řeč
Pomoc, láska, přátelství a radost se tu vejde, bych za tebe do ruky vzal i meč.

Chtěl bych vepsat tuto báseň, na tvé hebké bříško, aby uviděl ji pouze ten.
A uvědomil co je vášeň, co doopravdy má, by nepřihlížel jen.

Vždyť hýčkání není kaz, pro mě je to radost
Tak zkus mi nepodlomit vaz a nepromarnit mladost.

Tak vzdávám hold ač nebyla si vždycky fér,
Mé prsty pro tebe tu pějou.
Snad nezastíní mi tě hustý konifer
A tvá ústa na mě se znova usmějou.
Pro tě srdce moje, bude vždycky bít
A nepřestane, dokud budu stále žít.
Publikoval(a): Fortein, 15.12.2013
Přečteno (530x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SearchingMyself, Last

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti