Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když slunce zapadá ..

Když slunce zapadá ..

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Pojď ke mě blíž lásko ..

Když slunce zapadá a stmívati se začne
Pode mnou zem se propadá a moje ústa lačné…
volají, pojď ke mě blíž, má lásko tolik vzdálená
skloň ke mě hlavu níž a níž…
ten chtíč je silnější než já.
Publikoval(a): SearchingMyself, 13.12.2013
Přečteno (346x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti