Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noci

Noci

Fortein Básně » o Lásce

Anotace: .......

V noci taji ve dne chladnu
stíny vidět nejsou.
Luna svítí, životu kyne.
Popros sluhu od pomoci
dokud tíha prsa boky do rukou tě neovine.

Dokud pohyb v tvojí moci není,
kapky potu cítíš, věříš jenom v jeden pocit,
v člověka co vidíš.
Publikoval(a): Fortein, 13.12.2013
Přečteno (203x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Henriette

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti