Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět je naruby

Svět je naruby

AnneM Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Tak jednou večer jsem do sálu vešel, sed za stůl a uslyšel smích...

Modrý je les,
stíny jsou bílé,
Duha zčernala,
květ podobá se víle

Oči jsou zlaté,
S kůží zelenou,
Voda mne mate,
Barvou fialovou

Tráva je tvrdá,
Zbělala rázem,
Stěna je hrdá,
Neupí pod nárazem

Nehty jsou rudé,
Rty touhou jiskří,
číslo je sudé
A šelma zbystří

Vidím tvé vlasy,
vidím tvé tělo,
znaménko krásy,
A je mi veselo

Vnímám tě celého
A mám tě ráda
A to nejenom
Jako kamaráda

Svět je naruby,
Dno nahoře,
Buky mají žaludy
a němý hovoře

Světlo ztemňuje,
Stíny svítí,
Smutek zjemňuje
Zapáchá kvítí

Bouře je bez deště,
A bez blesků,
Drahokam se třpytí
A bez lesku

Asi jako Ty,
Uvrhl's mě do slepoty
Vidím stále Tebe
A kolem modré nebe
Publikoval(a): AnneM, 13.12.2013
Přečteno (321x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti