Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Deprese

Deprese

Lionel Básně » Deprese

Anotace: Věnujte prosím pozornost zejména vyústění básně (poslední dva verše)

Čas letí
a štěstí nepřinese
jen bolest, smutek a zmar
nepříjemné pnutí
v těle i duši
každý podzim, každý jar.

Výčitky svědomí
šedivý a prázdný svět
žádný radosti dar
životem pohrdání
necítím nic
jen prázdnotu...no nazdar

Ale, co když přeci jen
lze ještě rozdmýchat smyslu žár?
Publikoval(a): Lionel, 13.12.2013
Přečteno (322x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti