Labyrint všedních dní
Labyrint všedních dní
V lesku mých očí
uzříš prázdnotu.
Nestydím se za názory,
které přivedou mě do hrobu.
Občas přemýšlím…
nad svým životem.
O tom jaký je svět,
nebýt pouhým otrokem.
Už dlouho jsem neplakal,
asi proto cítím smutek.
Snad mě bůh vidí, tak
rád bych k němu utek.
Jaký bude můj poslední den?
Mami, požehnej mi,
možná pak nebudu blázen.
V labyrintu všedních dní… jsem
nadosmrti ztracen.
Publikoval(a):
Makaveli, 12.12.2013