Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(PO)CITY

(PO)CITY

Fortein Básně » o Lásce

Anotace: Pořád čekám.....

Chci tě zlíbat,
Ve snech hladit,
Dotýkat se něhy.
Do očí se při tom dívat,
Poslouchat tvé pěvy.

Zhluboka se nadechnouti,
Tvé srdce začne kvapem bít.
Tvou krásou se chci ovinouti
A nikdy už tě neztratit.

Tužba k tobě, tolik strádám,
Vidím jámu vlčí.
Zachyť mě když do ní padám.
Tvoje oči mlčí.
Publikoval(a): Fortein, 12.12.2013
Přečteno (294x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti