Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já jsem tady!!

Já jsem tady!!

Last Básně » Smutné

Anotace: Haló??

Já stojim za tebou,
ty mě nevidíš,
dotýkám se tě,
a ty mě necítíš..

Chci tě mít,
ale nemůžu,
chci tebou být,
ale nic nezmůžu..

Pláču pro tebe,
ty se mi směješ,
koukám na nebe,
přemýšlím..
Co si asi přeješ.

Nemožné udělám,
ale to ti nestačí.
Pro tebe vrávorám,
lišku ti ochočím..

Pistoli ti dám,
ty vrátíš mi kulku,
moc jsem se bál,
dal ze srdce půlku..

Umírám sám,
životem znaven.
Už nic ti nedám,
lásky jsem zbaven.

Sbohem.. Lásko..
Publikoval(a): Last, 11.12.2013
Přečteno (236x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., KlasickýOdpad, Formis

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti