Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tajemství lásky, prozraďte mi!

Tajemství lásky, prozraďte mi!

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Hledání čistého štěstí, v menší ¨písničce¨.

A zas si píši básničku,
moji malinkatou písničku, o lásce.
Nevím kdy to začalo,
ani že to skončilo ..

Prostě znovu nevím, co mám dělat?
Co ve skutečnosti hledat?
Kdo ochotný mi poradí?
To tajemství lásky konečně prozradí?

Jsem brzy zas na konci, svých sil.
Hledám a doufám že mám, aspoň cíl.
To je tak těžké prostě být jen šťastná?
Ten malý plamínek, se zbytkem mé naděje, zhasíná ..
Jsem to stále já?

Kdybych aspoň věděla co se to se mnou pouze děje,
živím pouhý zbytek své naděje.
Budu brzy zas na konci svých sil?
Doufám, že mám aspoň cíl.

Nepožaduji žádnou kulturní evoluci,
jen aby mě chlapec sevřel do náruče a utřel mi slzy ..
To lásko lidem vážně jen ubližuje?
A proč se někdo stále do lži obuje?

Tak konečně povězte mi co mám jen dělat ..
Co mám ve skutečnosti, vlastně hledat?
Jenže někteří mi tvrdí ..
Že jsem vše již našla ..
Tak proč prosím, nejsem šťastná?

A až mi to někdy vysvětlí,
kdo mi zaručuje že to pochopím?
Nemůžeme všichni stále dělat chyby,
a vyčítat si, ¨Co by, kdyby ...¨
Publikoval(a): SearchingMyself, 10.12.2013
Přečteno (255x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kristička M., Unnamed

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti