Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Týdenní harmonogram

Týdenní harmonogram

Jednou takhle v pondělí,
doufám že mi povolí,
v úterý už nabíjím prak,
večer budu jako drak,

ve středu pak stojí kůl,
vydrží jen sekundu a půl,
ve čtvrtek jí čeká zisk,
a tak lížu její pysk,

v pátek si prej pomoct mám,
proto si ho leštím sám,
v sobotu pak v plánu je,
že mi kule vysaje,
a v neděli už doufám, tuším,
že jí večer zase vzruším.
Publikoval(a): BeAGentleman, 9.12.2013
Přečteno (614x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti