Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

První sníh

První sníh

qala Básně » ?nezařazené?

Anotace: (L. V.)

Je první vzhůru v jantarovém tichu

Bílá terasa halí oparem
tisíce oslepujících prizmat
Kapka vody se měkkou tlapkou
něžně dotkne plechu
Prosté mlčenlivé věci
obalují hrany propastí tak
že jsou skoro přehlédnutelné
Jen plynový hořák
huláká nadávky do temných rour

Jak jen bude těžké
nechat to všechno za sebou
Publikoval(a): qala, 7.12.2013
Přečteno (188x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Last, Mochomůrka, Lugilla, a1ička, děda včela, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti