Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do poslední chvíle

Do poslední chvíle

BeAGentleman Básně » o Lásce

Anotace: Láska od L po S.

Listuji v kalendáři,
jednoho dne z rána,
dnes, 5. září,
otevře se brána,

naposledy uvidím tebe,
ve světelné záři,
já vejdu do nebe,
s úsměvem na tváři,

beru tě za svou vílu,
až políbíš mi ret,
tím dodáš mi sílu,
a změníš můj svět,

taky pravdou je,
měl jsem velké cíle,
nejsem sám kdo miluje,
byla to láska,
do poslední chvíle.
Publikoval(a): BeAGentleman, 7.12.2013
Přečteno (303x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Brazzillka, Lavanta, Formis

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti