Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe

Pro tebe

BeAGentleman Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání pro kamarádku

Byl to dlouhý den,
podívala ses mi do očí,
dnes už vzpomínám jen,
když noc se v den otáčí,

naše první shledání,
budu mít navždy s sebou,
proto píši tohle vyznání,
a přemýšlím nad tebou,

ty jsi tak vášnivá,
já chtěl být ten,
který z řady vyčnívá,
ale je to pouhý sen,

co všechno já mohl mít,
o tom mohu pouze snít,
tvůj hlas mi bude v uších,
již navždy znít.
Publikoval(a): BeAGentleman, 6.12.2013
Přečteno (1157x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: greatpedro, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti