Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Navštiv nás lásko

Navštiv nás lásko

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Ty lidská lásko, krásný jsi cit,
jak něžná i laskavá dokážeš být,
bez tebe svět by byl o mnohé ochuzen,
tebou je každý z nás doslova okouzlen.

Navštěvuj děvčatům srdce i duši,
ať jim ústa i ňadra svá sluší,
aby též polibek na ústa přistál
a duše jsou čisté jako ten křišťál.

Navštěvuj mládence děvčaty okouzlen,
by při tanci k lásce byl probuzen.
Navštěvuj děti zde a jejich duši,
šťastným tak rodičům též úsměv sluší.

Navštěvuj vše živé, také i staříka,
on ve své samotě též se tě nezříká,
navštěvuj stařenky i ženy zralé,
pro jejich vzpomínky a lásky znalé.
Publikoval(a): děda včela, 6.12.2013
Přečteno (426x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Last, Henriette, Kytka62, Psavec, a1ička, GAIA77, modrá

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti