vztahy bez lásky
vztahy bez lásky
Anotace: i takhle to funguje. A nejen ojediněle
líbí se mi Tvoje slova
co nikdy nepodepíšeš
loukotě osudu pro dva
placené na místě cash
líbí se mi tvoje křivky
řezané tak jak mají být
jednou za čas bez výčitky
srdeční bordel uklidit
Publikoval(a):
Marcone, 4.12.2013