Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásnější rána

Krásnější rána

Ráno jako každé jiné.
Vsát z postele, nasnídat se,
avšak něco z dnešního dne
změnilo se.

Je to pravda či omyl?
To vůbec netuším.
Zda ten kluk, co na zastávce stál, ten důvod změny byl,
zda stojí za tím vším.

Srdcem zmatek panuje,
snažím se ho uklidnit.
Pláče, nebo se raduje?
City nejdou ovlivnit.

Nemůžu teď spát,
to ten kluk za všechno může.
Nebudu si sobě lhát.
Miluji ho, s tím nikdo nic nezmůže.

Rána jsou jiná než dřív,
snad veselejší jsou a krásnější.
Jako když přijde na pláži příliv,
zaplaví mě láska, ten cit nejmocnější.
Publikoval(a): ChangeLee, 3.12.2013
Přečteno (620x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: JHB, greatpedro, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti