Rychle a Zběsile
Rychle a Zběsile
Anotace: Pro Paula Walkera, který závodil v rychlých sporťácích….i se smrtí. R.I.P.
Motor hučí, kola se točí,
rychlá auta se prohání nocí.
Člověk s velkým srdcem,
pomáhal lidem,
každou ostrou zatáčku
zvládnul s klidem.
Smrt ho ale dostihla,
už není mezi námi,
jistě se teď
prohání ve ferrari…
u nebeské brány.
Publikoval(a):
Makaveli, 3.12.2013