Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komár

Komár

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Pití je nebezpečné.

Namazal se komár dneska,
když si na mě hodoval,
tenhle flám ho přišel draho,
padal na zem, kličkoval.

Moje krev ta měla sílu,
koňaček ji vylepšil,
komárovi v hlavě duní,
naříká, že tolik pil.

Do keříčků uschoval se,
prohlíží se pátravě,
než si nožky přepočítal,
už zas leží na trávě.

Sosák se mu žízní kroutí,
tak si řekl jeden lok,
zapomněl, že opilý je,
ztratil soudnost, prostě cvok.

Zas se ke mně zvolna blíží,
pozor moc si nedával,
než si stačil sosák smočit,
rychle jsem s ním skoncoval.

Teď tu leží mrtvý komár,
alkohol ho zahubil,
životní pouť měl jen krátkou,
umřel proto, že moc pil.
Publikoval(a): Psavec, 2.12.2013
Přečteno (893x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mochomůrka, modrá, Cecilka, děda včela, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti