Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach

Strach

Chlad přišel, a s ním i on,
hádám, že přišel pro radost.
Tou se živí když má hlad,
však nám rozdává jenom chlad.

Vkrade se do tvých myšlenek,
poskládá slova z písmenek,
ta, jenž ty se slyšet bojíš,
přesto je do ticha šeptá, a ty jen prosíš,
ať s tím přestane.

Řezavé rány, panika v hlase,
nedá spát, všude jen plíží se.
Má tě celou ve své moci,
srdce svírá, drží tě zamčenou ve své kleci.

On je strach. Tak zdrcující!
Živí se ze všech lidských srdcí.
Ovládne tě, nenech se!
Nesmí vyhrát, jen neboj se..
Publikoval(a): ChangeLee, 2.12.2013
Přečteno (86x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hvězdář

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti