Za oknem sněží
Za oknem sněží
Anotace: ...ale plamen svíčky slabé teplo dává...
Láskyplná něho,
kde se touláš?
bloudíš po lesích,
či v krajích vod?
nebo svou dlaň právě
prochladlou máš?
kdy mi hodláš
dělat doprovod?
Život utíká
a dny se krátí...
občas smrtka
chce hrát mariáš,
jak když sama ví,
co nejvíc platí...
láskyplná něho,
jsem tu, vzpomínáš?
Publikoval(a):
Cecilka, 2.12.2013